Hvis vi tror at ris er ris og nudler er nudler, må vi tro om igjen. I Thailand og resten av Asia finnes et hav av varianter. Her er et bittelite utvalg. Priser på forespørsel. |
Ris og nudler: |
|
Chako |
Nr |
Navn og beskrivelse: |
|
Khao Suay; Kokt Jasmin ris |
|
Khao Niao; Dampet søtris: Søtris (sticky rice) er en smakfull søt ris som passer godt til flere retter. Formes normalt med fingrene til små baller som dyppes i saus og spises. Brukes også mye i desserter. |
|
Khao Phat; Stekt ris med egg, kylling eller reker, hvitløk og løk. |
|
Stekt ris med kylling, skinke eller scampi, egg og grønnsaker. |
|
Khao Phat Moo Sai Sab Pa Rod Stekt ris med svinekjøtt, løk, hvitløk, ananas og mørk soyasaus. |
|
Khao Phat Nam Prikk Phao Ta-Le Sjømatblanding med chilipasta, lime, chili, løk, hvitløk, grønnsaker og eggstrimler. |
|
Khao Tom; Rissuppe med kylling, hvitfisk eller reker, ingefær, selleri, pepper, stekt hvitløk. |
|
Khao Ob - Ovnsstekt ris med kylling, grønnsaker og gul karri. |
|
Phat Thai, Stekte risnudler på thaivis. Kylling eller scampi med egg, løk, bønnespire, peanøtter, tamarindsaus, krydder og sauser. |
|
Sen Mee Phat Si-Iu; Stekte risnudler med kylling eller oksekjøtt, hvitløk, egg, sukkererter, kål, gulrøtter og søt soyasaus. |
|
Rad Nah - Eggnudelsuppe Kylling eller svin i suppe, med brokkoli, blomkål, gulrøtter, hvitløk, soyasaus og bønnesaus. |
|
Eggnudler i wok Kylling, sesamfrø, paprika, selleri, tørket Shi-takesopp og kinakål. |
Priser på forespørsel. |
|
|
Selskapsmenyer: |