Hvis vi tror at ris er ris og nudler er nudler, må vi tro om igjen. I Thailand og resten av Asia finnes et hav av varianter.

Her er et bittelite utvalg. Priser på forespørsel.

Ris og nudler:

 

 

Chako

Nr

Navn og beskrivelse:

 

Khao Suay; Kokt Jasmin ris

 

Khao Niao; Dampet søtris:

 

Søtris (sticky rice) er en smakfull søt ris som passer godt til flere retter. Formes normalt med fingrene til små baller som dyppes i saus og spises.

Brukes også mye i desserter.

 

Khao Phat;

Stekt ris med egg, kylling eller reker, hvitløk og løk.

 

Stekt ris

med kylling, skinke eller scampi, egg og grønnsaker.

 

 

Khao Phat Moo Sai Sab Pa Rod

Stekt ris med svinekjøtt, løk, hvitløk, ananas og mørk soyasaus.

 

 

Khao Phat Nam Prikk Phao Ta-Le

Sjømatblanding med chilipasta, lime, chili, løk, hvitløk, grønnsaker og eggstrimler.

 

Khao Tom; Rissuppe

med kylling, hvitfisk eller reker, ingefær, selleri, pepper, stekt hvitløk.

 

Khao Ob - Ovnsstekt ris

med kylling, grønnsaker og gul karri.

 

Phat Thai, Stekte risnudler på thaivis.

Kylling eller scampi med egg, løk, bønnespire, peanøtter, tamarindsaus, krydder og sauser.

 

Sen Mee Phat Si-Iu; Stekte risnudler

med kylling eller oksekjøtt, hvitløk, egg, sukkererter, kål, gulrøtter og søt soyasaus.

 

Rad Nah - Eggnudelsuppe               

Kylling eller svin i suppe, med brokkoli, blomkål, gulrøtter, hvitløk, soyasaus og bønnesaus.        

 

Eggnudler i wok

Kylling, sesamfrø, paprika, selleri, tørket Shi-takesopp og kinakål.

 

Priser på forespørsel.

 

Hjemmeside

Litt om thaimat

Catering

Dagens meny

Informasjon og bestilling

 

Selskapsmenyer:

Wok

og stekt

Karri

og gryter

Supper

Salater

Vegetar

Ris og nudler